Formula Berkesan Untuk Rambut Lebat & Sihat Bebas Kelemumur

Mengandungi khasiat pati buah keras asli 100% organik tanpa bahan kimia bahaya, Sesuai untuk semua lapisan umur tanpa sebarang kesan sampingan. Sangat berkesan untuk rawatan masalah rambut dan kulit kepala.

Apa kata mereka Tentang PELO

“Memang berbaloi untuk cuba PELO, dalam 2 minggu je masalah rambut gugur saya selesai. Memang nampak perubahan rambut dah kurang sangat gugur, bau pun sedap soft vanilla”.

Fizi, 28 Cyberjaya

Pengguna PELO

“Saya ada msalah Kelemumur dan rambut gugur yang agak kronik, Kawan suggest untuk pakai PELO sebab die sendiri pakai. Memang nampak perubahan selepas 2 minggu pakai. Rambut dah tak banyak gugur, kelemumur memang tak nampak dah”

Man, 28 UIA Gombak

Pengguna PELO

Perkhidmatan BARANG SAMPAI BARU BAYAR KE SELURUH MALAYSIA

Kami menyediakan perkhidmatan COD  (Barang sampai baru bayar) ke seluruh Malaysia menggunakan NinjaVan

COD K.Lumpur

Saya ada masalah rambut putus dan masalah rambut gugur. PELO membantu saya untuk memberikan rambut yang kuat, tidak mudah putus dan sangat kurang gugur. Terima Kasih PELO!

COD Cheras

Ini kali ke-2 saya repeat beli PELO secara COD. Memang best PELO ni, bau die soft vanilla. Saya memang tak boleh kalau bau kuat sangat pening kepala jadinya. Jadi bau soft vanilla memang best, kepala pun tak pening. Yang penting mudah di basuh dan boleh bawak solat. 

COD Nibong Tebal

PELO sebelum ni macam-macam produk dah saya cuba. Dari yang mahal sampai la yang paling murah. Semua hampeh, takberbaloi rasa. Tapi bila kawan suggest pakai PELO ni kita pun cuba la. Terbaikk! memang berbaloi. Tak rugi untuk dicuba. WORTH IT! orang penang kata.

COD Kuantan

Memang dah lama pakai PELO. Saya ada masalah M-Shape . Bila start pakai PELO ni kawasan M-Shape tu dah makin mengecil, rambut dah start tumbuh. Jadi saya decide memang nak mantain pakai PELO je lepas ni. Murah pun murah banding dengan produk lain.

CARA PAKAI PELO

Sapu dan ratakan di kawasan yang bermasalah (juga sesuai untuk kening, bulu mata, misai, janggut dan jambang). Buat urutan secara membulat selama 30 saat untuk penyerapan khasiat PELO yang optimum. Biarkan selama 5 jam untuk proses penyerapan

Testimoni dari pengguna PELO

SENARAI PAKEJ & HARGA

SINGLE PACK

FREE POSTAGE
1 Unit PELO HAIR BALM

Atau

BARANG SAMPAI BARU BAYAR (COD) – RM5

NP: RM50

NOW: RM40

DOUBLE PACK

FREE POSTAGE
2 Unit PELO HAIR BALM

Atau

BARANG SAMPAI BARU BAYAR (COD) – RM5

NP: RM80

NOW: RM70

TRIPLE SAVING

FREE POSTAGE
3 Unit PELO HAIR BALM

Atau

BARANG SAMPAI BARU BAYAR (COD)-RM5

NP: RM120

NOW: RM100

100 000 Pengguna sudah mendapat manfat dari PELO. Anda bila lagi?